Vitajte! Prihlásiť sa Zaregistrovať sa

Rozšírené vyhľadávanie

errop po zalogovani do Ekr klienta

Prosim o pomoc. Po prihlaseni do EKr klienta vypise hlasku "-36Neplatny dokument Varify 50 :dtlLogin> now;dtlLogin=vypise aktualny datum a cas" Aplikacia za zavrie a ponukne nove prihlasenie. Datum a cas je na klienskom PC nastaveny spravne.
dakumem za odpoved
Re: errop po zalogovani do Ekr klienta
19. 02. 2010 13:38
Ak píšete, že "Datum a cas je na klienskom PC nastaveny spravne. ", tak to je relatívny pojem.
Táto chyba spravidla znamená, že máte na počítači nastavený čas väčší ako je na strane servera (počítača) na CS SR. Ak ste si istý, že máte na počítači nastavený presný čas, tak jediné možné vysvetlenie je, že na strane servera CS SR je čas nepresný... Môžete tým pádom skúsiť iniciovať zmeny na CS SR - obrátťe sa na ich helpdesk.
Pravdepodobne však jednoduchšie (a možno jediné) riešenie pre vás bude nastaviť si čas na svojom počítači trebárs o 1 minutu menší, teda podľa vás nepresný.
Brano
19. 02. 2010 13:54
vyskusam zmenit cas. Prve prihlasenie do systemu prebehne korektne az po odhlaseni a opatovnom prihlaseni vypisuju spominany problem. Prave som to instaloval na 3 PC a vsade sa to sprava rovnako. takze vyskusam este zmeny casu.
Brano
19. 02. 2010 14:19
Takze problem som vyriesil. Zly cas maju na CS SR. Takze stacilo vratit systemovy cas na klientskom PC o hodinu spat. Skusim kontaktova CS SR.
jancii
23. 02. 2010 09:52
Presne tento problem som riesil aj ja tusim 17.2., tiez mali colnici cas o hodinu nazad. Ktovie cim to je.
23. 02. 2010 10:13
Tým že ste si posunuli čas o hodinu späť a problém sa už neprejavil neznamená, že majú colníci takisto o hodinu iný čas. Systém CS SR mal čas iný možno len o sekundu, alebo niekoľko sekúnd, možno nejakú minútu. Ale tým, že vy ste si nastavili čas o hodinu menší splnili ste podmienku - mať čas rovnaký alebo menší ako je v systéme CS SR.
Túto podmienku by ste ale asi splnili ak by ste si čas znížili len trebárs o pár sekúnd, resp. niekoľko minút, podľa potreby.

Nesmiete ale zabúdať na jednu vec. Ak si v jednom momente nastavíte istý (presný) čas a správy vám na CS SR budú v poriadku prechádzať, tak na druhý deň alebo už aj o niekoľko hodín to nemusí byť pravda. Podľa našich skúseností totiž meranie času na súčasných počítačoch je tak nepresné, že rozdiel 30s už za 1 deň nie je výnimka. Preto ani nastavenie automatickej synchronizácie podľa nejakého internetového servera nemusí byť dostatočné, pretože toto systém Windows vykonáva maximálne 1krát za deň.
Riešením by možno bolo ručné spustenie synchronizácie podľa internetového servera vždy keď dôjde k takejto chybe. Alebo použitie nejakého špeciálneho programu, ktorý má funkciu synchronizácie času s možnosťou nastavenia podľa potreby (aj niekoľkokrát za deň). Existuje veľa takýchto aplikácií, aj zadarmo, aj platených. Skúste hľadať na internete.
ajty
01. 03. 2010 09:17
tak to je dobre v prdeli... ja tu uz vyse hodiny meditujem, co s tym moze byt... na helpdesku colnej spravy by mohli vediet, ze je takyto problem a ako prve navrhnut riesenie - ZMENU CASU. Namiesto toho mi povedia, ze sa na to pozru a zavolaju naspat.
Samozrejme... po posunuti casu v PC o minutu naspat sa tam clovek prihlasi sup-sup :-(
Autor:

Váš email:

Predmet:

Prevencia SPAMU:
Nižšie uvedený kód vložte do vstupného poľa. Toto je prevencia proti automaticky vkladaným nežiadúcim príspevkom alebo registrácii. Ak je kód ťažko čitateľný, jednoducho ho skúste uhádnuť. Ak vložíte nesprávny kód, zapísané údaje zostanú zachované, a Vy budete mať ďalšiu šancu na správne zadanie kódu.
CAPTCHA
Príspevok: